Wat kan ik voor u doen?

Uw schrijfster doet meer dan copywriting en redactie. Ik geef advies zodat uw teksten beter scoren. Ik schrijf, herschrijf, redigeer en corrigeer uw tekst. En als u dat wenst, lees ik ook uw drukproef na. Zo bent u zeker dat uw drukwerk precies is, zoals u het wenst.

  • Ik geef advies zodat uw teksten beter scoren. Hoe haalt  uw persbericht de media? Hoe bereikt u uw doelgroep best? Hoe ontwikkelt u een bedrijfseigen schrijfstijl?  Hoe schrijft u betere teksten?
  • Ik schrijf uw teksten. U bezorgt een briefing met uw boodschap, doelstelling en doelgroep. Ik zorg voor persbericht, artikel voor uw magazine of tijdschrift, interview, jaarverslag, webteksten (SEO-proof).
  • Ik herschrijf uw tekst. Ik maak uw tekst doelgericht (informatief, wervend, overtuigend) afgestemd op uw doelgroep (consument of vakprofessional, hoog- of laagopgeleid, populair of academisch). Ik structureer, leg de gewenste focus, maak de tekst vlotter leesbaar, vervlaams, populariseer, …
  • Ik redigeer. Ik verbeter structuur en stijl van uw tekst. Ik uniformiseer. Ik corrigeer fouten (tik- en spelfouten, grammatica, woordenschat). Ik controleer of referenties correct weergeven zijn.
  • Ik corrigeer. Ik verbeter spel-, tik-  en grammaticale fouten.
  • Ik lees uw drukproef na.  Ik kijk of er geen zetfouten meer in de tekst staan. Ik zoek voor u een drukker, illustraties, een fotograaf,  een illustrator, opmaakbureau of vertaler.

Vraag nu een offerte